Hverdagsmad

Hold på de romantiske former – hele vejen igennem

Kan du lide at hygge dig, holde romantiske middage for dig og din kæreste og indrette dit hjem, så det udstråler romantik og dejlig stemning? Hos os prøver vi at få hyggen og romantikken til at række hele vejen igennem. For eksempel en dejlig weekend, hvor vi ikke skal noget særligt. Vi laver skøn mad derhjemme eller går ud og spiser, og når vi kommer hjem, nusser vi i sofaen til en god film. Inden da er der ryddet op og gjort rent og pænt i badeværelse og soveværelse. Det sidste sted eksempelvis med et elegant kappelagen, som dækker sengen med smukke folder og skjuler de grimme opbevaringskasser, som vi som de fleste andre har placeret det eneste sted, hvor der er plads i en moderne lejlighed – nemlig under sengen.

Du kan finde kappelagner på BGA, en herlig webshop, hvor der er masser af tekstiler til boligen at vælge imellem. Både til stue, køkken og soveværelse, og det er på den måde muligt at gennemføre den stil, man kan lide, i alle rum – hvad enten den som her skal være romantisk, eller man er til en frisk og let stil.

Som sagt handler det romantiske hos os også om, at maden, der bliver serveret, er skøn og romantisk. Men hvad er romantisk mad egentlig?

Ja, går man ud og spiser, så vil det nok ofte handle om, at man finder en lille, intim restaurant, hvor tjenerne har tid til at hygge om en, og hvor der er gjort noget ud af maden, vinen og indretningen. Og sådan er det egentlig også, når det handler om at stable en romantisk middag på benene derhjemme. Dæk et smukt bord med dug, smukt porcelæn, en smuk buket og lys i stagerne, og pynt med årstidens grønt fra naturen. Rammen er sat for en romantisk middag med mad, som vi typisk forbinder med det romantiske: Måske starter I med østers eller en lille salat med rejer eller fisk, og går videre med kylling, kalv eller måske lam – mulighederne er mange. Desserten er måske en luksus udgave af tiramisú – den italienske dessert med ladyfingers, hedvin, creme og et smukt drys kakao. Den er en klassisk romantisk dessert – men måske er I mere til lette frugter, et syndigt stykke chokoladekage med is eller en crèpe Zuzette – grænserne for romantisk mad er vide, så der er heldigvis grundlag for mange dejlige kæresteweekender.

You May Also Like