Hverdagsmad

Hvilket tøj passer passer til en god middag?

Noget af det, som vi danskere nyder allermest, er at mødes med venner eller familie til en fælles, god middag. Uanset om vi mødes derhjemme over et måltid hjemmelavet mad, køber take away og deler med vores venner eller tager ud og spiser med familien på en restaurant, så er det gode måltid noget, som vi ser frem til. Mange elsker at lave mad til vennerne og gør ofte noget ekstra ud af tingene, for eksempel med at fermentere og sylte, så der kommer særlige smage på bordet.

Når man aftaler at mødes med venner og familie til et godt måltid lækker mad. melder det spørgsmål sig jo hurtigt, hvilket tøj man skal have på. Hvad der passer til den enkelte middag, afhænger jo helt af situationen, så det er altid en fordel at vide lidt om, hvad der forventes af en.

Til sommerens mange fælles grillmåltider på terrassen er det som oftest helt ok at troppe op i det, man føler sig bedst tilpas i – hvad enten det er shorts, en behagelig t-shirt og et par Converse, eller om det er et par flotte jeans til en dame, som man har anskaffet sig på NA-KD. Handelen på nettet stiger voldsomt i disse år, og det gælder ikke mindst salg af tøj, så der er mange muligheder for finde lækre jeans til en dame på denne hjemmeside.

Hvor formelt skal det være?

Vi danskere har ikke så sjældent lidt problemer med at finde ud af, hvor formelt eller ikke-formelt det skal være, når vi mødes med andre omkring et godt måltid mad. Vi kan være tilbøjelige til at klæde os lidt for ringe på, men det skader aldrig at vise sine værter lidt respekt og klæde sig pænt på, uden at det bliver overdrevet. Det er trods alt sjældent, at vi klæder om til middag og møder op i smoking, som vi ser det i film om den engelske adels liv i gamle dage. Men et par flotte jeans til en dame vil gøre underværker, og for mændenes vedkommende kan det være flot at finde et par pæne bukser og en ordentlig skjorte, passende til årstiden.

Nogle gange inviteres man til middag med besked om hvad dresscoden er, men som oftest må man selv finde sig tilrette, når man skal ud at spise god mad sammen med familie og venner. SÅ kig efter, hvad I plejer at gøre – er det bare hverdagens tøj, er det pænt casual med flotte jeans til en dame og en pæn skjorte til en mand, eller er der forventninger om, at I møder op i jakke og slips? Måske vil I også træffe et klimavenligt garderobevalg og på den måde signalere, at I har fod på tidens trends? Der er mange muligheder for at finde det rette dress, når man skal nyde god mad med vennerne, så vi ønsker jer god fornøjelse med at udforske dem!

You May Also Like