Hverdagsmad

Slå igennem som leverandør af festmad

Alle ved, at det her efter coronatiden er rigtig svært for mange restauranter at få kvalificeret personale til de opgaver, der er. Det gælder både folk i køkkenet og folk ude på gulvet – en faguddannet tjener er i dag rigtig svær at få fat i, og mange professionelle madfolk foretrækker at søge over i kantiner og storkøkkener, hvor de kan komme til at arbejde med noget der ligner normale arbejdstider. Så bliver der bedre plads i livet til familie, børn og fritidsinteresser. Men det ændrer ikke ved, at alle skal have mad – og det er dit job at hjælpe dem med det på bedste vis.

Hvis du som madleverandør er brændt fast i denne situation og ikke kan finde de folk, du skal bruge for at holde restauranten åben for gæster, som I plejer, kunne det være en idé i højere grad at gå over til at blive leverandør af festmad. Det kræver ikke så meget, for du har jo faciliteterne i form af køkken og andre økonomirum til at producere maden. Men der skal selvfølgelig noget til.

Anskaf en varebil og kør ud

Det vigtigste for dig vil være at anskaffe en god varebil, som du kan bruge til at transportere festmaden ud til de selskaber, der skal holdes. Hvis du kontakter bilindretningsfirmaet Work System kan du få kvalificeret rådgivning om, hvordan du bedst muligt indretter en varebil, så du under korrekte forhold kan transportere tilberedt mad ud til selskabslokaler, virksomheder og private hjem. Gennem mange år har Work System udviklet en særlig kompetence inden for indretning af biler til professionel brug. Derfor vil Work System være en god partner at søge råd hos.

At transportere mad stiller visse krav til en bil. Der skal være mulighed for at holde en tophygiejne, så maden kommer sikkert frem til modtagerne, og bilen skal være praktisk indrettet, så du kan have kasser og fade placeret på en god og tryg måde. Dette kan Work System hjælpe med.

Det vil være en anden måde at drive restaurant på og arbejde med mad på for dig, end at have åbent ugens syv dage for a la carte gæster, men vi er sikre på, at du kan få et roligere liv, og vi er sikre på, at det også vil blive nemmere for dig at finde de rette medarbejdere.

You May Also Like